Loopgroep03 van Den Helder naar Maastricht

Loopgroep03 van Den Helder naar Maastricht

In het weekend van 23 en 24 mei doen wij met Loopgroep03 mee aan de estafette van Den Helder naar Maastricht. Het is een estafette voor twee goede doelen, namelijk de Mappa Mondo huizen en Kika. We lopen en fietsen ruim 425 kilometer door Nederland. Sponser ons! Al het opgehaalde geld wordt rechtstreeks gedoneerd aan de goede doelen. Het banknummer is: NL46ABNA0624195120 t.n.v. Vereniging Loopgroep03, te Haarlem onder vermelding van DHM2015.

Waar is Teamhelft A?

Foto's Teamhelft A

zaterdag 26 maart 2011

Team A op eerste rustpunt

We zijn in Petten, het eerste rustpunt van team A. Team B stond ons hier op te wachten en had de thee klaar. Zij zijn nu onderweg naar Egmond, die kant rijden wij nu ook op om daar te genieten van de rest van onze rust. Het team van de politie die de hele tijd voor ons liepen namen een alternatieve route, hoewel het geen wedstrijd is toch jammer dat niet iedereen zich aan de 'spelregels' houdt. Hopen dat team B ze in het zicht kan houden. In Egmond begint dan voor ons straks de eerste volle etappe, zo'n 50 kilometer richting Monnickendam. Wachtend op de zon die over niet al te lange tijd aan de horizon zal verschijnen. Besef van tijd is compleet weg, enige besef dat we hebben is dat we over 24 uur een stuk dichterbij de finish zijn!!!

2 opmerkingen:

  1. Wow Ernst en teamleden wat een energie. Respect voor jullie inzet en wij zeggen ga zo door. We hopen dat de zon jullie zo af en toe tevreden toe lacht. Heel veel succes!

    Zet hem op!

    Groeten Bouke en Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste loopgroep.
    Een heel goed doel en een grote uitdaging om het einddoel Maastricht te halen. Het ziet er goed uit, niet alleen het weer zit mee, maar ook jullie tijdschema. We wensen jullie het allerbeste toe en tot morgen in Maastricht.

    Groeten
    Henk en Marianne

    BeantwoordenVerwijderen