Loopgroep03 van Den Helder naar Maastricht

Loopgroep03 van Den Helder naar Maastricht

In het weekend van 23 en 24 mei doen wij met Loopgroep03 mee aan de estafette van Den Helder naar Maastricht. Het is een estafette voor twee goede doelen, namelijk de Mappa Mondo huizen en Kika. We lopen en fietsen ruim 425 kilometer door Nederland. Sponser ons! Al het opgehaalde geld wordt rechtstreeks gedoneerd aan de goede doelen. Het banknummer is: NL46ABNA0624195120 t.n.v. Vereniging Loopgroep03, te Haarlem onder vermelding van DHM2015.

Waar is Teamhelft A?

Foto's Teamhelft A

zondag 27 maart 2011

We zijn weer onderweg

We lopen weer, de laatste etappe die we delen met team B, die genieten nu van een welverdiend bakje koffie en wij gaan kijken of we een van de teams voor ons nog in kunnen halen. We gaan door tot net over de Cauberg, daar neemt het andere team het over. Helaas moet Gabi afhaken met lopen vanwege een blessure. Het kan nog erger, het andere team kampt met 3 geblesseerden. Eigenlijk maakt het allemaal niet uit, wat vast staat is dat we de finish gaan halen en dat in een stralend zonnetje. Wat wil een mens nog meer?!

2 opmerkingen:

  1. Eind is in zicht!!! Alvast weer gefeliciteerd allemaaal.

    Lastig opvouwen die popuptentjes he??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen!

    Even kijken hoe met jullie gaat. Volgens mij zit de stemming er nog goed in. Wat een heerlijke dag om de finish over te komen!

    Jullie zijn er bijna, maar nu al hulde!!!!

    Geniet van de zon, succes de laatste loodjes en blijf lekker zingen...

    Groetjes,
    Else

    BeantwoordenVerwijderen